Rebooting EasyTouch through Autelis

Post Reply
theal
Posts: 15
Joined: Fri Jun 07, 2013 8:45 pm

Rebooting EasyTouch through Autelis

Post by theal » Tue Jul 18, 2017 9:09 am

Is there a way to reboot EasyTouch through Autelis?

I'm away for a week and it would be nice to have this feature as my EasyTouch is acting up.
autelis
Site Admin
Posts: 1123
Joined: Tue Nov 30, 2010 1:02 pm

Re: Rebooting EasyTouch through Autelis

Post by autelis » Wed Jul 19, 2017 4:07 pm

Thanks for your post. No, this is not possible. We are not aware of any method to reboot EasyTouch other than the reset button on the panel itself.
Autelis.com Staff
theal
Posts: 15
Joined: Fri Jun 07, 2013 8:45 pm

Re: Rebooting EasyTouch through Autelis

Post by theal » Thu Jul 20, 2017 7:45 am

Thanks for quick reply!
Post Reply