DST question

Post Reply
trosmus
Posts: 3
Joined: Wed May 01, 2013 7:53 pm

DST question

Post by trosmus » Thu May 02, 2013 2:22 pm

Just got my unit and am going through the options to see what I have to work with. I'm in the Pacific TZ and noticed that it does not
matter if I have the "Use DST" box checked or not, the "Time:" line always shows Pacific Standard time (currently 1 hour behind). When
I click the "Sync Time", it asks me to sync to the correct Pacific Daylight Time but the "Time:" line still remains at PST.

Am I missing something or is this a bug?
autelis
Site Admin
Posts: 1123
Joined: Tue Nov 30, 2010 1:02 pm

Re: DST question

Post by autelis » Thu May 02, 2013 2:46 pm

Thank you for the information. We will look into it. Do timers fire at the correct time or also 1 hour behind?

Thanks.
Autelis.com Staff
autelis
Site Admin
Posts: 1123
Joined: Tue Nov 30, 2010 1:02 pm

Re: DST question

Post by autelis » Thu May 02, 2013 3:38 pm

We are not seeing that issue. Please provide more system details. Issue found in recent firmware update. See below.
Autelis.com Staff
trosmus
Posts: 3
Joined: Wed May 01, 2013 7:53 pm

Re: DST question

Post by trosmus » Thu May 02, 2013 5:57 pm

No timers set up as yet as this is a brand new unit.

Here is my shot.

http://www.halcyon.com/trosmus/Capture.JPG
autelis
Site Admin
Posts: 1123
Joined: Tue Nov 30, 2010 1:02 pm

Re: DST question

Post by autelis » Fri May 03, 2013 9:05 am

Thanks for following up. We did find a bug in the most recent firmware relating to the display of the time in the web interface during daylight savings. This does not affect any of the operations of the unit. Please let us know if the following update resolves the issue: http://www.autelis.com/downloads/sc100s ... -1.1.0.jar

Thanks
Autelis.com Staff
trosmus
Posts: 3
Joined: Wed May 01, 2013 7:53 pm

Re: DST question

Post by trosmus » Fri May 03, 2013 2:38 pm

Yes, the 1.1.0 version fixed the DST problem, thanks.
Post Reply