Static IP Address

Post Reply
ChuckJ
Posts: 3
Joined: Mon Aug 28, 2017 9:15 am

Static IP Address

Post by ChuckJ » Mon Aug 28, 2017 9:18 am

Our application and site require us to have a static IP address. There is no DHCP server on the VLAN. How can we force a static IP, subnet and gateway into the email notifier?
autelis
Site Admin
Posts: 1119
Joined: Tue Nov 30, 2010 1:02 pm

Re: Static IP Address

Post by autelis » Wed Aug 30, 2017 8:29 am

You should be able to set a static ip at the /advanced.htm page. You will need to type this URL manually.
Autelis.com Staff
ChuckJ
Posts: 3
Joined: Mon Aug 28, 2017 9:15 am

Re: Static IP Address

Post by ChuckJ » Thu Aug 31, 2017 6:17 am

This screen does not allow a fixed IP address, it only allows you to put in the SMTP FQDN. I must have a static IP on the unit.
autelis
Site Admin
Posts: 1119
Joined: Tue Nov 30, 2010 1:02 pm

Re: Static IP Address

Post by autelis » Thu Aug 31, 2017 1:34 pm

Autelis.com Staff
ChuckJ
Posts: 3
Joined: Mon Aug 28, 2017 9:15 am

Re: Static IP Address

Post by ChuckJ » Thu Aug 31, 2017 5:32 pm

Loaded fine. I'll be installing it next week. Thank you. I'll let you know it works.
Post Reply